10 KASIM ATATÜRK'Ü ANMA GÜNÜ

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün aramızdan ayrılışının 84. yıl dönümünde onu anmak için okulumuz spor salonunda toplandık. Hepimizin bildiği gibi Ulu Önder Atatürk, 10 Kasım 1938'de aramızdan ayrılmıştı fakat geride bıraktığı eserleriyle milletimizin kalbinde sonsuza dek hiç bitmeyecek bir sevgiye imza atmış.Bu nedenle de günümüze dek yaşatılmış ve ebediyete kadar da bu milletin kalbinde yaşayacaktır.

10 Kasım töreninde görev alan öğrencilerimiz ile öğretmenlerimiz Nihal ÇAPAROĞLU ve İpek TEMİZKAN'a teşekkür ederiz.

Atatürk'ün ölümsüzlüğe uğurlandığı günün yıl dönümünde herkese düşen en büyük görev; "Atatürk`ü ve en büyük eseri Cumhuriyet`i anlamak, Cumhuriyet`in değerlerini her koşulda korumak, Atatürkçü düşünceyi benimsemek, Türkiye`yi aydınlık yarınlara taşımaktır."

Özlem, saygı ve minnet ile anıyoruz.

Yayın: 23.11.2022 - Güncelleme: 23.11.2022 10:28 - Görüntülenme: 526