15 Temmuz Şehitleri Yolu

Sayın Okurlar

Bizler Reyhanlı Yatılı Bölge Ortaokulu’nun 8. sınıf öğrencileriyiz. 15 Temmuz gecesi Türk Milletinin bağımsızlığını korumak adına bir an dahi düşünmeden şehadete yürüyen ve Türk Milletinin kalbinde ölümsüzleşen başta Ömer Halis Demir olmak üzere tüm aziz şehitlerimize minnettarlığımızı göstermek adına bu projeyi gerçekleştirmiş bulunuyoruz. Bugünden itibaren Okulumuzun girişindeki yol 15 Temmuz Şehitleri yolu olarak anılacaktır. Bizler bu yolun sağına ve soluna tüm şehitlerimiz adına birer fidan diktik. Bu fidanlar boy verdikçe siz Aziz şehitlerimiz her geçen gün Türk halkının kalbinde kök salmaya devam edeceksiniz.

Bu yolu kullanan öğrenci kardeşlerimiz, öğretmenlerimiz ve misafirlerimiz ile birlikte bizler her gün sizleri anıyor ve 15 Temmuz gecesi göstermiş olduğunuz cesaret bizlere güç veriyor. Türkiye Cumhuriyeti’nin yarını ve geleceği olan biz gençler olarak,

Varlığımızın en kutsal temeli olan, Türk İstiklal ve Cumhuriyetinin sonsuz bekçileri olmaya, İstiklal ve Cumhuriyetimize kastedecek dâhili ve harici düşmanlar en modern silahlarla donanmış olarak, en kuvvetli ordularla üzerimize saldırsalar dahi Vatanın ve milletin selameti için iman dolu göğsümüzü siper edeceğimize, namusumuz ve şerefimiz üzerine söz veriyoruz.

15-01-202415-01-202415-01-202415-01-2024

Yayın: 15.01.2024 - Güncelleme: 15.01.2024 08:28 - Görüntülenme: 85