HATAY / REYHANLI - Yatılı Bölge Ortaokulu

Kenan GÜL - MÜDÜR

1985 yılında Hatay ´ın Reyhanlı ilçesinde doğdu. İlk ve Orta öğrenimini Reyhanlı´ da tamamladı. 2008 yılında Selçuk Üniversitesi İngiliz Dili ve Edebiyatı bölümünden mezun olup, Elazığ Alacakaya Mermer Cemil Yaşlı Lisesinde İngilizce öğretmeni olarak göreve başladı. 2008-2013 yılları arasında Alacakaya Mermer Cemil Yaşlı Lisesinde ve Alacakaya Ortaokulunda öğretmenlik ve idarecilik görevlerine ek olarak Alacakaya Kaymakamlığı SODES proje ofisinde proje koordinatörlüğü yaptı. 2013 yılında Reyhanlı Yatılı Bölge Ortaokuluna tayin olup 3 yıl öğretmenlik yaptıktan sonra 2016 yılında aynı okulda Müdür Başyardımcılığına atandı. 2019-2020 egitim ögretim yılında Okul Müdürlüğüne vekalet ederken 2020 yılında Eğitim Kurumlarına Yönetici Seçme sınavı ile Reyhanlı Yatılı Bölge Ortaokulu´ na Müdür olarak atandı. Evli ve bir çocuk babasıdır.