Yatılı Bölge Ortaokulu

Yenişehir Mah. Atatürk Cad. 31500 Reyhanlı / HATAY
Vizyon
Okulumuzda bulunan tüm personel ve öğrencilerin, Reyhanlı Yatılı Bölge Ortaokulu’nun değerli bir ferdi olduğu gururunu duymalarını sağlamak, dayanışma ve işbirliğini en üst düzeyde gerçekleştirmek, Türk toplumunu çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkaracak bir yönetim anlayışını eğitim sistemine ve eğitim kurumlarına taşıyan, örnek ve önder birim olmak.
Misyon
Milli Eğitim Temel Kanununda yer alan genel ve özel amaçlara uygun olarak; Atatürk İlke ve İnkılâplarına Bağlı, sağlam karakterli, dürüst, kuvvetli bir vatan ve millet sevgisi olan, insani, milli ve ahlaki değerlerle donanmış, ülkesine yararlı, okuyan, inceleyen, araştıran, milli ve evrensel değerleri tanıyan benimseyen, araştırmacı, sorgulayıcı, kendi ayakları üzerinde durabilen, kendi düşüncelerini savunurken başkalarının düşünce ve haklarına saygı gösteren, görev ve sorumluluklarının bilincinde olan öğrenciler yetiştirmek.
Yatakhane Koğuşu :14
Sabah: 08.00 - 12.20 Öğle : 13.30 - 15.05
Kalorifer + Klima
Lojman
8 -
İlçe merkezinde olup il merkezine uzaklığı yaklaşık 40 km.